’t Lange End wint de gemeentelijke vrijwilligersprijs

18 juni

Vrijwilligersavond 2024: ’t Lange End wint de gemeentelijke vrijwilligersprijs

Foto deelnemers en wethouder Sterenborg

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij IVN Heemtuin en Scouting in Stadskanaal werden donderdagavond 13 juni jl. de vrijwilligers van de gemeente Stadskanaal gewaardeerd. Buurtvereniging 't Lange End ging met de gemeentelijke vrijwilligersprijs van € 1000,- naar huis, terwijl Plaatselijke Belangen Mussel de aanmoedigingsprijs van € 250,- in de wacht sleepte, aangeboden door Round Table 70, De Kanaalstreek. De jury, bestond uit Johan Winter (Knoalster van het jaar) en Harm Kruit (lid in de Orde van Oranje Nassau). Wethouder Ingrid Sterenborg reikte de prijzen met trots uit. 

De vrijwilligersavond, die voor het eerst in de buitenlucht plaatsvond, kende ondanks de wisselvallige weersomstandigheden een geslaagde editie. De aanwezigen genoten van een hapje en drankje en diverse workshops.

De organisatie blikt tevreden terug op de avond. "Het was ondanks de lagere opkomst, met als hoofdreden het weer, een gezellige en geslaagde avond. We hopen volgend jaar weer meer mensen te mogen verwelkomen."

De vrijwilligersavond is een jaarlijks terugkerend evenement in Stadskanaal, om alle vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare inzet. De gemeente Stadskanaal is hen enorm dankbaar voor hun bijdrage aan de leefbaarheid van de gemeente.