Enquête recreatie en toerisme

1 oktober

De gemeente Stadskanaal wil graag de mening van haar inwoners horen over recreatie en toerisme in onze regio. Heeft u ideeën of ervaringen die kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van recreatie en toerisme? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een korte enquête.

Landschap met fiets en klaproos op de foto

Enquête inwoners gemeenten provincie Groningen

De gemeente hecht veel belang aan de vrijetijdssector en gastvrijheid. Samen met andere Groninger gemeenten en de provincie Groningen verzamelen we uitgebreide data om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van toerisme en wat er leeft onder de bevolking. Het onderzoeksbureau Ginder voert dit onderzoek uit, waarbij gekeken wordt naar vraag en aanbod, evenals de economische en sociaal-maatschappelijke betekenis van de vrijetijdseconomie.

Uw mening telt!

Uw mening is van groot belang. Het helpt ons recreatie en toerisme zo te ontwikkelen dat het bijdraagt aan de kwaliteit van leven voor iedereen in onze gemeente.

De enquête invullen kost slechts 5 minuten. Doet u mee? Via de deze link kunt u uw mening delen: wijzijnginder.nl/VragenlijstInwonersGroningen 


Ter informatie: er wordt niet gevraagd naar persoonsgegevens. Wij danken u alvast hartelijk voor uw deelname en waardevolle bijdrage!