Denk en praat mee over de sociale agenda van 'Nij Begun'!

11 maart

Na de parlementaire enquête kondigde het kabinet met 'Nij Begun' een langjarige aanpak voor Groningen en Noord-Drenthe aan. Eén van de onderdelen hiervan is de zogenaamde ‘sociale agenda’. Dit plan moet antwoord geven op de vraag hoe we de sociale samenhang, gezondheid en kansen voor de volgende generatie in Groningen en Noord-Drenthe structureel kunnen verbeteren.

Nij Begun

Henk Nijboer is aangesteld om deze sociale agenda voor te bereiden. Maar dat wil hij graag samen doen met inwoners, maatschappelijke organisaties, experts en andere geïnteresseerden. Daarom nodigt hij u van harte uit op een van zijn bijeenkomsten om met hem mee te denken en te praten, zodat we samen de doelen van de sociale agenda kunnen vormgeven. 

Voor de sociale agenda is de komende dertig jaar 100 miljoen euro per jaar beschikbaar. Samen kunnen we echt het verschil maken. Maar we kunnen hiermee ook niet alle problemen oplossen. Daarom is de eerste stap om duidelijke doelen te bepalen. Per bijeenkomst zijn er verschillende sprekers die hun kennis delen en ons inspireren.  

Start bijeenkomst 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

11 maart:            Kielzog Theater in Hoogezand 

14 maart:            Cultuurhuis De Klinker in Winschoten

18 maart:            De Postwagen in Tolbert 

21 maart:            De Molenberg in Delfzijl 

Denkt u mee? U kunt zich hier aanmelden voor één van deze bijeenkomsten.