Automatische incasso gemeentelijke belastingen

Automatische incasso gemeentelijke belastingen

U kunt de gemeente machtigen om de gemeentelijke belastingen automatisch in termijnen van uw rekening te laten afschrijven. Wij schrijven de rioolheffing en de OZB  in tien termijnen van uw rekening af. De afvalstoffenheffing, inclusief Diftar, wordt in drie termijnen van uw rekening afgeschreven.

Ook kunt u de automatische incasso met dit formulier stopzetten. En heeft u een nieuw rekeningnummer? Geef dit dan via het formulier aan ons door.

Werkwijze

Hoe werkt het?

U kunt een automatische incasso op drie manieren aanvragen:

  1. U kunt het formulier uitprinten:
    Download het formulier automatische incasso gemeentelijk belastingen. Voor aanvraag of stopzetten van automatische incasso stuurt u het formulier naar gemeente Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal.
  2. Via internet aanvragen:
    U kunt via een online formulier de gemeente machtigen om de gemeentelijke belastingen automatisch te laten afschrijven. Ook kunt u met ditzelfde formulier uw automatische machtiging weer intrekken, of uw rekeningnummer wijzigen.
  3. Langskomen kan ook. Maak hiervoor een afspraak via 0599-631 631

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het aanvragen of intrekken van een automatische incasso? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via (0599) 631 631.