Expositie van Lukas Boelen

7 februari 2020
08.00 - 12.00 uur
Gemeentehuis

De foto’s op de expositie in het gemeentehuis van Stadskanaal zijn gemaakt door Lukas Boelen, woonachtig in Blijham en in het dagelijkse leven werkzaam als metaalbewerker. Lukas is een hobbyfotograaf met een grote passie voor de natuur.

 

“Vooral spectaculaire wolkenluchten, zonsopkomsten en -ondergangen, waterpartijen, de zee en mooie landschappen vind ik fantastisch om te fotograferen. Het betekent vroeg uit de veren als je een mooie zonsopkomst wilt fotograferen, maar dat heb ik er graag voor over.

Een element dat in bijna al mijn foto’s terugkomt is water. Misschien heeft dat te maken met mijn sterrenbeeld vis.

Het geeft me rust en ontspanning om in de natuur te zijn. Even de dagelijkse hectiek ontsnappen; stilte om je heen, het gevoel soms even helemaal alleen op de wereld te zijn.

Veel van mijn foto’s maak ik in de directe omgeving van mijn woonplaats. In mijn vrije uurtjes ben ik vaak te vinden bij de Dollard, met name Punt van Reide - Termunten en Vogelkijkhut De Kiekkaaste zijn mijn favoriete plekjes. Verder ben ik regelmatig in Blauwestad (Oldambtmeer), Winschoterziel, Stadspolder Drieborg en Smeerling, maar ook verder van huis heb ik mooie plaatjes vastgelegd, zoals in Friesland (Kale Duinen bij Appelscha), Drenthe (Dwingelderveld en Natuurpark Bargerveen), Texel en Wallis in Zwitserland.

Een aantal van de foto’s die ik hier heb gemaakt zijn tentoongesteld op de expositie in het gemeentehuis Stadskanaal. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina om meer van mijn foto’s te bewonderen."

De tentoongestelde foto’s zijn te koop, kleur lijst en passe-partout naar keuze. U kunt dan een e-mail sturen voor meer informatie.

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://stadskanaal.nl/ontdek-de-gemeente/evenementen/evenement/artikel/expositie-van-lukas-boelen-508.html