Nieuwe laadpalen bij Geert Teis

9 juni

Het centrum van Stadskanaal heeft er twee laadpalen bij voor het opladen van elektrische auto’s.

Twee laadpalen met op de achtergrong theater Geert Teis

Deze laadpalen staan op de parkeerplaats naast theater Geert Teis. Inwoners en bezoekers van het centrum kunnen de laadpalen gebruiken. De parkeervakken bij de laadpalen zijn alleen bestemd voor het laden van elektrische auto’s. Is de accu vol, dan moet uw auto plaats maken voor een andere autobezitter die de laadpaal wil gebruiken. In het centrum van Stadskanaal worden op korte termijn meer laadpalen geplaatst: op de parkeerplaats bij de Oude Markt, bij het busstation, aan de Dopperpassage en op de parkeerplaats Gandhiplein tegenover sporthal De Spont.

 

Laadpaal aanvragen

Wist u dat u ook een laadpaal kunt aanvragen? Bent u in het bezit van een elektrische auto of bent u van plan er een aan te schaffen en hebt u geen eigen oprit, dan kunt u een aanvraag doen voor een gratis laadpaal bij u in de buurt. Deze wordt geplaatst binnen een straal van 200 meter rondom uw woning en is voor algemeen gebruik.

Gaat u met uw elektrische auto naar het werk en is er in de omgeving van uw werk geen laadpaal? Dan kunt u een laadpaal aanvragen die geplaatst wordt in een straal van 200 meter rondom uw werk. Ook deze paal is bestemd voor algemeen gebruik.

Een laadpaal aanvragen kan via de website openbaar laden.