De gemeente Stadskanaal kenmerkt zich door een mentaliteit van lef, aanpakken en pionieren. Onze ambities vertalen we in drie koerslijnen: “Stadskanaal werkt duurzaam!”, “Stadskanaal leeft!” en “Stadskanaal pakt aan!”. Zo vinden we het belangrijk om de economie te verstevigen en meer banen te creëren. We werken hard aan het leefbaar en vitaal houden van onze dorpen en kernen. Gaan we voor kwalitatief goede voorzieningen. Bieden wij ruimte aan het experiment, nieuwe ontwikkelingen en gaan wij voor duurzame oplossingen. Deze koerslijnen willen wij samen met de 32.500 inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen oppakken. Zie jij hierin een uitdaging en wil jij op stimulerende wijze een bijdrage leveren? Dan zoeken we jou!

 

WOZ Taxateur

32-36

De gemeentelijke organisatie bestaat uit drie afdelingen; Dienstverlening, Maatschappelijke Zaken en Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer en bestaat uit 250 betrokken medewerkers.

 

Voor het team Belastingen en Geo-informatie zijn wij op zoek naar een WOZ Taxateur. Het team, dat onderdeel is van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer, houdt zich bezig met het beheren van de Basisregistraties WOZ, BAG en BGT, de heffing van de gemeentelijke belastingen, de uitvoering van de Wet WOZ, landmeetkundige opdrachten en het Geografisch Informatie Systeem (GIS).

 

Als WOZ-taxateur werk je zowel zelfstandig als in teamverband en ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van de Wet WOZ. Dit houdt onder andere in dat jij je bezig houdt met permanente marktanalyse en de jaarlijkse waardering, waarbij de nadruk ligt op woningen. Bij betreffende werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van het geautomatiseerde waarderingssystemen Key2Belastingen.

Een interessante en uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar je veel kunt leren. De functie is ingedeeld in schaal 8. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het bruto fulltime salaris minimaal € 2.106,- (aanloopschaal 7) en maximaal € 3.485,- per maand (functieschaal 8), salarisnorm 1 oktober 2019. De gemeente Stadskanaal heeft een systeem van toekenning van uitloopperiodieken en kent moderne arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget. Het betreft een structurele functie voor 32-36 uur. Aanstelling is in eerste instantie voor een jaar en wordt bij goed functioneren omgezet in onbepaalde tijd.

Flexibiliteit, stressbestendigheid, daadkracht, accuratesse en discretie zijn kenmerken die vereist zijn voor deze functie. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen en stel je hoge eisen aan het geleverde werk. Je bent in staat om te werken en denken conform de methodiek van modelmatige waardebepaling en kan hierin desgewenst meedenken over procesverbeteringen.

Als je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Wilfred Drenthen, Teamleider Belastingen en Geo-informatie telefoonnummer 0599-631 631. De werving geschiedt gelijktijdig intern en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Spreekt je dit aan? Stuur dan je motivatie en CV (in word of PDF) onder vermelding van vacaturenummer 60268 naar gemeente@stadskanaal.nl, je kunt reageren t/m 5 november 2019. De gesprekken zijn gepland in week 46.

 

Stadskanaal pakt aan!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WOZ Taxateur

  • Organisatie:Gemeente Stadskanaal
  • Afdeling:Belastingen en Geo-informatie
  • Dienstverband:32-36 uur per week