Trouwambtenaar Wendy Rozema

“Ja tegen elkaar zeggen, ja tegen een leven samen, ja tegen de liefde, dat is waar het om gaat.”

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!!

Mijn naam is Wendy Rozema en ik vind dat er niets mooier is dan liefde. Liefde is mooi en puur in al haar vormen.

Als ik jullie huwelijksceremonie mag leiden, dan ga ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de ceremonie voldoet aan al jullie wensen. Dat doe ik door een goede voorbereiding en in samenspraak met jullie.

Echtheid, empathie, een open mindset en humor zijn eigenschappen die mij kenmerken en die je zult zien terugkomen in de ceremonie. Binnen de grenzen van de wettelijke verplichtingen bepalen jullie verder hoe de ceremonie eruit komt te zien. Zo hoef je bijvoorbeeld niet uitdrukkelijk het ‘jawoord’ uit te spreken, maar kun je er ook voor kiezen om een belofte naar elkaar uit te spreken. Ik help jullie graag om de juiste woorden te vinden en de mooiste zinnen te maken.

Een huwelijk is meer dan het uitspreken van een belofte aan elkaar. Het is een belofte die je doet met je hart en je ziel. Ja tegen elkaar zeggen, ja tegen een leven samen, ja tegen de liefde en dat is waar het om gaat.

Het zou voor mij een buitengewone eer zijn om een rol te mogen spelen in de ceremonie waarin jullie liefde wordt besproken, vastgelegd, gevierd en vertaald naar de officiële status tussen twee geliefden.

 

Een warme groet van Wendy

 

* Wilt u dat de ceremonie in het Engels wordt gegeven? Dat is geen enkel probleem in verband met mijn ervaring als docent Engels.