Trouwambtenaar Ingrid de Weerd

“Serieus waar het nodig is én met een lach waar het kan.”

 

Van harte!

Jullie gaan trouwen. Veel dingen heb je die dag in de hand; de prachtige jurk en het mooie pak zijn gekozen, de dierbaarste gasten nodig je uit, je bestelt de lekkerste bruidstaart en kiest de mooiste trouwlocatie….. Maar hoe kies je een trouwambtenaar? Dat is iemand die je niet kent, maar die wel een belangrijke rol speelt op deze mooie dag. Die net als jullie er alles aan doet om er een onvergetelijke dag van te maken. Ik zal mijn uiterste best doen om een kleine maar belangrijke bijdrage te leveren, door een persoonlijke toespraak die past bij jullie.

Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Ingrid de Weerd. Ik ben erg gelukkig met mijn man Marcel en samen hebben we drie zonen. We wonen in Stadskanaal. Ik ben dol op winkelen, reizen, eten en bezoek graag concerten. Ik werk als juf in het onderwijs en daarnaast als trouwambtenaar voor de gemeente Stadskanaal.

Door middel van een voorgesprek leer ik jullie goed kennen. Jullie kunnen dan aangeven wat jullie belangrijk vinden en wat jullie ideeën zijn. Eigen inbreng vind ik erg belangrijk, dat maakt het persoonlijk. Welke gebeurtenissen zijn belangrijk? Welke personen spelen in jullie leven een rol? Welke muziek hoort echt bij jullie? Willen jullie een mooie rol voor kinderen in de ceremonie? Met mijn ervaring kan ik jullie goed adviseren.

Ik zorg voor een mooi, informeel verhaal; serieus waar het nodig is en met een lach waar het kan. Maar vooral iets waar jullie met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Hopelijk tot ziens,

Ingrid de Weerd