Zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs

13 september

Doordat steeds meer bedrijven zonnepanelen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom organiseert Jouwbespaarcoach.com samen met het Regionaal Energieloket voor de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, een zonnepanelen-actie. Door de aankoop te bundelen kunnen inwoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Jouwbespaarcoach.com biedt dit aan via de zogenaamde zonnepanelen-actie. U kunt zich vanaf nu online aanmelden voor een vrijblijvend online adviesgesprek. Hierin bespreekt de installateur onder andere het aantal en de locatie van de zonnepanelen. Na ontvangst van de persoonlijke offerte kunt u besluiten of u meedoet aan de actie. De installatie vindt binnen drie maanden plaats.

Online informatiebijeenkomst

Ter voorbereiding op de actie wordt op woensdag 29 september een online informatiebijeenkomst georganiseerd. U kunt u hiervoor online aanmelden. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelen-actie verder toegelicht en kunt u uw vragen stellen aan Jouwbespaarcoach.com, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Goede prijs-kwaliteit en garantievoorwaarden

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Onafhankelijke technische specialisten hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen uitvoert. Ook zonder de informatiebijeenkomst bij te wonen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.