Werkzaamheden kruising Aziëlaan-Esperantolaan

18 april

Maandag 29 april start de eerste uitvoeringsfase van de aanpassing verkeersroute centrum Stadskanaal.Het wegvak aan de Continentenlaan-Aziëlaan en Esperantolaan is dan afgesloten. Voor het verkeer staan er omleidingsborden.

 

Maandag 29 april start Avitec infra & milieu in samenwerking met ons met de uitvoering van de de Aanpak Verkeersplan in het project Centrumvernieuwing Stadskanaal. De aanpak verkeersplan wordt uitgevoerd in vier fasen. Het plan voeren we in vier fasen uit om het centrum altijd bereikbaar te houden.
In de eerste fase, die 29 april start, gaat Avitec een rotonde aanleggen bij de Aziëlaan-Continentenlaan-Esperantolaan. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is voor uw en onze veiligheid het werkvak dat in groen aangegeven staat op de kaart, afgesloten.
Om het verkeer goed om te leiden staan er langs de route omleidingsborden. U kunt afhankelijk van uw bestemming ook kijken op de interactieve kaart.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het verkeersplan of over centrumvernieuwing? Kijk dan op de speciaal daarvoor ingerichte website. U kunt zich hier ook abonneren op de nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Centrumvernieuwing Stadskanaal. Samen werken we aan het centrum!

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/werkzaamheden-kruising-azielaan-esperantolaan-273.html