Uw woning in Musselkanaal isoleren?!

26 augustus

Voor iedereen die overweegt om zijn woning te verduurzamen organiseert Levendig Musselkanaal samen met Jouwbespaarcoach een informatieavond. Op donderdag 2 september zijn alle huiseigenaren van Musselkanaal van harte welkom om 19 uur bij Levendig Musselkanaal aan de Anjersstraat.

Aan de hand van voorbeeldwoningen wordt getoond wat de meest interessante isolatiemogelijkheden zijn. Met de gemiddelde kosten en de terugverdientijd. Ook is er aandacht voor de speciale subsidie voor woningeigenaren in Musselkanaal. Hiermee kan ongeveer 40% van de kosten worden teruggekregen. De subsidie kan, zolang het subsidieplafond nog niet is bereikt, tot eind 2021 worden aangevraagd. Daarnaast is er een speciale aanbieding die geldig is t/m 30 september 2021.

 

Meer informatie en aanmelden

Op de site is meer informatie te vinden over deze regeling en kunt u zich aanmelden voor de informatieavond. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. De presentatie duurt ongeveer een uur en na afloop is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Jouwbespaarcoach

Jouwbespaarcoach is een initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, waaronder de gemeente Stadskanaal, en helpt woningeigenaren met besparen op hun woonlasten en verduurzamen. Inwoners kunnen een gratis Energiecoach-gesprek of Quickscan aanvragen. De energiecoaches zijn onafhankelijk en niet-commercieel. Ze geven informatie, maar verkopen geen producten.