Meedenken over aanpak Europalaan

3 oktober

Hoe moet de Europalaan er volgens u uitzien? Laat het ons weten tijdens de bijeenkomst Aanpak Europalaan die we aanstaande dinsdagavond 8 oktober houden in het gemeentehuis van 19.30 – 21.00 uur.

In groepen kunnen de aanwezigen tijdens de bijeenkomst zelf een ontwerp maken voor de Europalaan.  Tijdens de avond worden een aantal vaste uitgangspunten meegegeven. Een voorbeeld hiervan is dat er ruimte moet zijn voor de markt.  Landschapsarchitect Frans Beune heeft daarna de opdracht om de komende tijd één schetsontwerp te maken. Hij gebruikt hiervoor de inbreng van beide bijeenkomsten.  U bent van harte welkom:

  • Wat: bijeenkomst aanpak Europalaan
  • Wanneer: dinsdag 8 oktober
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Waar: gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal

Bijeenkomst ondernemers


Vastgoedeigenaren, marktkooplieden en ondernemers hebben dinsdagavond 1 oktober al hun wensen en ideeën voor de Europalaan aangegeven. Wethouder Goedhart Borgesius: “Mooi om te zien hoe de (vastgoed)ondernemers en marktkooplieden samen aan het werk gingen om uiteindelijk per groep met een ontwerp voor de herinrichting van de Europalaan te komen. Ik ben erg benieuwd naar de wensen en ideeën van de omwonenden en onze inwoners hierover!”

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/meedenken-over-aanpak-europalaan-382.html