Hoe goed bent u te vinden?

19 november

U weet natuurlijk waar u woont of werkt en u kent het adres. Maar staat het huisnummer ook goed zichtbaar op uw woning of uw (winkel)pand?

Het lijkt zo vanzelfsprekend: u bestelt iets via internet en voert uw gegevens in voor bezorging of u heeft hulp nodig en geeft uw adres door aan de hulpdiensten. U gaat er van uit dat uw bestelling keurig wordt afgeleverd of dat de hulpdiensten snel voor uw deur staan. Helaas blijkt maar al te vaak dat het huisnummer niet aanwezig is of slecht zichtbaar vanaf de openbare weg. Daardoor bent u moeilijk of zelfs helemaal niet te vinden.

Herkent u dit? U kunt dit eenvoudig zelf verhelpen door uw huisnummer goed zichtbaar vanaf de weg aan te brengen op uw woning of (winkel)pand. Veel mensen weten het niet maar iedereen in Nederland is verplicht er voor te zorgen dat het huisnummer vanaf de openbare weg duidelijk leesbaar is. U bent dus zelf verantwoordelijk voor het aanbrengen, onderhouden en goed zichtbaar houden van uw huisnummer.

Helpt u mee en zorgt u er voor dat hulpdiensten (Ambulance, brandweer en politie) en uw leveranciers uw adres goed weten te vinden?

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/detail/News/hoe-goed-bent-u-te-vinden-163.html