Bewonersbijeenkomst MFA Maarsveld geslaagd

4 december

Op donderdagavond 28 november organiseerden de gemeente en Wijkbelang Maarsveld een bewonersavond voor de bewoners van Maarsveld. Tijdens deze bijeenkomst konden bewoners meedenken over de locatie van de nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) in hun wijk.

In de MFA is in ieder geval plek voor de beide basisscholen, o.b.s. Mr. Neuteboomschool en c.b.s. De Maarsborg, en Wijkbelang Maarsveld. Er werden acht mogelijke locaties genoemd voor de MFA, maar na onderzoek bleek dat twee daarvan toch niet geschikt zijn. De overige zes locaties zijn gepresenteerd aan de bewoners.

Na toelichting van de gemeente over verkeer, ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed en de toespraak van Wijkbelang Maarsveld,  hebben de bezoekers van de avond meegedacht over de beste locatie. Ook spraken de partijen over de toekomst van de achterblijvende locaties.

De avond was druk bezocht en zeer geslaagd. De gemeente heeft een goed beeld gekregen van de voorkeur van de bezoekers. Bezoekers en Wijkbelang Maarsveld bedankt!

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/bewonersbijeenkomst-mfa-maarsveld-geslaagd-455.html