Afvalkalender 2020

7 januari

De afvalkalender voor het nieuwe jaar is uit! U kunt de kalender vinden op onze websitepagina over afval www.stadskanaal.nl/afval. U kunt ook de Afvalwijzer bekijken.

Wilt u weten welk afval in welke week bij u wordt opgehaald? Bekijk het op de afvalkalender 2020. U kunt deze gegevens ook bekijken op de Afvalwijzer.

Afvalwijzer

Via de website www.mijnafvalwijzer.nl kunt u een inzamelkalender voor uw eigen adres downloaden en uitprinten. U logt in met uw postcode en huisnummer. Dan gaat u naar 'menu' en kiest u voor jaaroverzicht. Hier vindt u de pdf van de kalender die u kunt uitprinten.
Wilt u liever de informatie online bij de hand hebben? Kiest u dan voor het downloaden van de gratis Afvalwijzer App op uw smartphone of tablet. Dan is er helemaal geen papier meer nodig en heeft u de actuele informatie letterlijk bij de hand. Ook kunt u notificaties instellen. U krijgt dan bijvoorbeeld de melding op uw smartphone of tablet dat uw grijze container de volgende dag geleegd wordt.

Afvalkalender 2020

De afvalkalender 2020 staat online en is af te halen bij het Klant contact centrum van de gemeente. De gedrukte afvalkalender komt dus niet meer via de post in uw brievenbus. Kunt u geen geprint exemplaar bemachtigen, bijvoorbeeld via familie, vrienden of kennissen? Belt u dan met ons. U krijgt dan een gepersonaliseerd exemplaar thuisgestuurd. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0599-631631.

 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://stadskanaal.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/artikel/afvalkalender-2020-459.html