Adresgegevens in gemeentegids controleren of plaatsen

9 mei

In september komt de gemeentegids weer uit. In deze gids staan de adressen en contactgegevens van veel bedrijven uit onze gemeente. In de komende weken controleren we de gegevens die erin staan. Staat u er nog niet in, maar wilt u wel vermeld worden?

Meld u dan aan.

Gegevens controleren

Heeft u een bedrijf en staat u in de gemeentegids? Dan kunt u vanaf volgende week een e-mail krijgen van Akse Media. Dit bedrijf maakt de gids voor onze gemeente. In deze e-mail staat het verzoek om de gegevens te controleren. Met een persoonlijke code kunt u de gegevens controleren en eventueel aanpassen. Het is ook mogelijk dat u telefonisch wordt benaderd, bijvoorbeeld wanneer er geen e-mailadres bekend is bij Akse Media.

Bedrijf aanmelden

Staat u nog niet in de gemeentegids, bijvoorbeeld omdat u onlangs bent gevestigd in de gemeente? Dan kunt u uw bedrijf aanmelden voor plaatsing. U kunt dit doen door te mailen naar redactie@aksemedia.nl o.v.v. Gemeentegids Stadskanaal.

Bij twijfel, vraag naar bewijs

De inventarisatie wordt uitgevoerd door Akse Media. Indien u benaderd wordt door een ander persoon of bedrijf en u twijfelt of dit wel de echte persoon is die door de gemeente is ingeschakeld, kunt u vragen of deze persoon aan kan tonen of hij ook echt voor de gemeente Stadskanaal aan het werk is. Vermoed u dat iets niet in de haak is, dan kunt u ook altijd bellen met de gemeente via het algemene nummer 0599 – 631 631.